Fakkeltocht Groningen

De automobiliste was net niet in de sloot belandt. Het is onduidelijk.


Pin Op Groningen

Qbuzz vermijdt binnenstad Groningen tijdens fakkeltocht.

. Organisatoren zijn de Groninger Bodem Beweging en de SP. Afgelopen maandag was er een stormloop van gedupeerden van de gaswinning die subsidie wilden. Sikkom is de plek voor jongeren uit Groningen voor nieuws opinie columns zin en onzin.

De lokale nieuwszender van de stad Groningen. De politie kwam ter plaatse. Het nieuws van Groningen lees je op OOG TV.

In de gemeente Groningen werden de afgelopen 24 uur 144 nieuwe coronabesmettingen geregistreerd. 14 januari 2022 14 januari 2022. Met unieke artikelen videos interviews podcasts TV en radio.

Er overleden drie mensen aan. Volgens omstanders moest de bestuurster een blaastest doen en bleek ze teveel. Met artikelen videos interviews achtergronden en columns uit provincie en Stad.

Maar ook voor updates van de vetste feesten en festivals. 1 day agoZaterdag wordt in Groningen een fakkeltocht gehouden vanwege de verhoogde gaswinning en de subsidieperikelen van afgelopen maandag. Tolbert Een automobiliste is zondagavond van de weggeraakt aan de Hoofdstraat bij Tolbert.

1 day agoOngeveer zestig boeren trekken zaterdagavond met trekkers naar de stad om mee te protesteren tegen de manier waarop de aardbevingsproblemen worden aangepakt. In de provincie waren in totaal 598 nieuwe besmettingen 234 minder dan gisteren. 12 januari 2022 12 januari 2022.

10000 mensen protesteerden in Groningen tegen de gaswinning Vandaag 1835 Groningen Deel dit artikel. Dat zijn er 92 minder dan gisteren. Lees het laatste nieuws uit Groningen bij RTV Noord.

De achterkant van de auto hing boven de sloot. Bushalte Euroborg P3 stad-uit wordt verplaatst naar Europaweg. Treinverkeer in Noord-Nederland tijdje plat door storing verkeersleiding.

De brandweer werd woensdagavond even voor zes gealameerd en heeft hierbij de trailer naar de parkeerplaats geleid en direct geblust. Ook Friezen trekken uit solidariteit naar de Groningse binnenstad. 1 day agoVanavond wordt in de stad Groningen een fakkeltocht gehouden om respect te vragen voor Groningers.

Hoogezand Langs een tankstation bij de A7 tussen de stad Groningen en Hoogezand is brand ontstaan in een trailer met een lading houtsnippers. Geen treinen na aanrijding bij Haren. 1 day agoDit zijn de indrukwekkende beelden van de fakkeltocht in 2018.

Er overleed één Groninger aan de gevolgen van corona.


Pin Op Aardbeving


Fakkeltocht In Groningen Tegen Aardgaswinning Groningen


Waar Blijft De Volksopstand Tegen De Nam En Den Haag Groningen Vakantie Achtergrond


Kyiv Grushevskogo Str Photo Revolution Ukraine

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel